Hangzhou FASEC Buildings Co.,Ltd.

Η υπόσχεσή μας παραμένει
Δώστε επιλογές κινητικότητας για τους πελάτες μας και τις ανάγκες τους
  • Κίνα Hangzhou FASEC Buildings Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Hangzhou FASEC Buildings Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Hangzhou FASEC Buildings Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Hangzhou FASEC Buildings Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Hangzhou FASEC Buildings Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Hangzhou FASEC Buildings Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Στοιχεία Εταιρίας
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εξαγωγέας, Εταιρεία Εμπορίας
Μάρκες: FASECbuildings
Αριθμός Υπαλλήλων: >100
Ετήσιες πωλήσεις: 10000000-20000000
Ιδρύθηκε Έτος: 2016
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Πελάτες που εξυπηρετούνται: High Level Market Mainly
Εισαγωγή

Τα κτήρια FASEC ειδικεύονται στην προσφορά του διάφορου αργιλίου & του γυαλί-σχετικών με τον σχεδίου προϊόντων/της κατασκευής/supply& της τεχνικής υποστήριξης. Έχουμε παράσχει επιτυχώς αρκετούς διάφορους τοποθετημένους σε στρώματα insulated& γυαλιά, παράθυρα, πόρτες γυαλιού, τοίχους κουρτινών γυαλιού, κιγκλιδώματα ανοξείδωτου, louvers, επενδύσεις μετάλλων κ.λπ. όχι μόνο στην Κίνα αλλά και σε όλο τον κόσμο. Τα αυστραλιανά τυποποιημένα, βρετανικά πρότυπα, τα πρότυπα της Ευρώπης, ή τα αμερικανικά πρότυπα, το αργίλιο κ.λπ. & τα προϊόντα προσόψεων γυαλιού είναι στην κύρια σειρά μας έρευνας & ανάπτυξης.


♦ Οι στόχοι μας

Υπογραμμίζουμε και ενθαρρύνουμε τη σταθερή δημιουργία και κερδίζουμε την υψηλούς αναγνώριση και τον έπαινο των παγκόσμιων πελατών. Τα βασικά πλεονεκτήματά μας είναι πολύ ανταγωνιστική τιμή και περιεκτική τεχνική ικανότητα που επιτρέπουν σε μας για να είναι πρωτοποριακούς στον τομέα.

Ο στόχος των κτηρίων FASEC είναι όχι μόνο στον τυποποιημένο ανεφοδιασμό προϊόντων της Κίνας αλλά και τα παγκόσμια υψηλού επιπέδου πρότυπα χτίζοντας την έρευνα/την ανάπτυξη/το σχέδιο/την κατασκευή προϊόντων/τον ανεφοδιασμό/τις τεχνικές προσφορές. Ενδεχομένως, κάτω από τις ισχυρές τεχνικές ομάδες μας, επαγγελματική υπηρεσία, βάσεις κατασκευής, ποιοτικός έλεγχος, και σφαιρικές αλυσίδες εφοδιασμού έννοιας, μπορούμε να χτίσουμε περισσότερες μακροπρόθεσμες σχέσεις με τους αξιότιμους σφαιρικούς αγοραστές.

♦ Οι συνεργάτες μας

Η ΔΙΑΣΗΜΕΣ Co., το ΕΠΕ και Co. προϊόντων μετάλλων USEU, το ΕΠΕ εστίαση στο βιώσιμο σχέδιο και η παροχή εφαρμοσμένης μηχανικής χάλυβα Hangzhou επιχειρήσεων αδελφών μας διάφορων μορφωματικών κτηρίων χάλυβα και υλικών πατωμάτων τοίχων στεγών της, που περιλαμβάνει αλλά που δεν περιορίστηκε στα με χαλύβδινο σκελετό κτήρια, σφαιρικές σύνθετες γέφυρες δαπέδων μετάλλων, ελαφριά σπίτια βιλών χάλυβα, μορφωματικά σπίτια εμπορευματοκιβωτίων, βαριά/ελαφριά επεξεργασία διαμόρφωσης χάλυβα, ελαφριές επιτροπές, γαλβάνισαν το χάλυβα purlins girts, τις δομικές μονωμένες επιτροπές, τα οικοδομικά υλικά κ.λπ.
Έχουμε τις πολλαπλάσιες γραμμές παραγωγής και τις πολύ αμοιβαίες αλυσίδες εφοδιασμού και στις εσωτερικές και υπερπόντιες αγορές. Οι επιχειρήσεις έχουν περάσει τα διάφορα συστήματα πιστοποίησης συμπεριλαμβανομένου του ποιοτικού συστήματος διαχείρισης (ISO 9001:2008), του δομικού ποιοτικού συστήματος ελέγχου en1090-2, των πιστοποιητικών συστημάτων συγκόλλησης της Ευρώπης iso3834-2 και της Αμερικής AWS D1.1, κ.λπ.

♦ Το μάρκετίνγκ μας

Αυτήν την περίοδο, τα κτήρια FASEC έχουν την οργάνωση ένα δίκτυο μάρκετινγκ και υπηρεσιών πέρα από Xi'an, τη Σαγκάη, το Ναντζίνγκ, Guangzhou, Wuhan, Xiangfan, Liuzhou, Wuhu, Suzhou, Zhengzhou, και Yunnan, κ.λπ., καθώς επίσης και την εξάγουσα επιχείρηση με την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, τη Γερμανία, τη Γαλλία, τη Βολιβία, τη Χιλή, το Περού, την Ταϊλάνδη, φιλιππινέζικος, τη Νιγηρία, το Βιετνάμ, τη Νότια Αφρική, τη Γκάνα, την Κένυα, τα Ε.Α.Ε., το Σουδάν, το Ιράν, την Ανγκόλα, την Αμερική, τον Καναδά, κ.λπ.

 

Μέσω τόσων πολλών υπερπόντιων περιπτώσεων προγράμματος, τα κτήρια FASEC έχουν κερδίσει επιτυχώς τις φήμες και την εμπειρία στους διάφορους ξένους τομείς προτύπων με τα παραδείγματα των προτύπων της Ευρώπης, των προτύπων της Αμερικής, των προτύπων της Αυστραλίας, των βρετανικών προτύπων, των σχετικών με υλικών κ.λπ. το κτήριο και της οικοδόμησης κτηρίου. Κρατάμε τη βελτίωση και η καινοτομία, με το σύνθημα «της τυποποιημένης εφαρμοσμένης μηχανικής ΗΠΑ-ΕΥΡΩΠΗ και του ποιοτικού ελέγχου χτίζει την αξιοπιστία εμπορικών σημάτων μας! Μια δοκιμαστική διαταγή φέρνει τη σταθερή συνεργασία!»

Ιστορία

2013: Η ΔΙΑΣΗΜΗ Co. εφαρμοσμένης μηχανικής χάλυβα Hangzhou, ΕΠΕ πήρε εγγραμμένη και καθιερωμένη τυπικά
2016: Η Co. κτηρίων Hangzhou FASEC, ΕΠΕ πήρε εγγραμμένη και καθιερωμένη τυπικά
 

τρία έτη αργότερα, εργοστάσιο προϊόντων μετάλλων USEU που ιδρύεται τυπικά.  σήμερα, τρεις επιχειρήσεις πρέπει να πραγματοποιήσουν την αξία πωλήσεων εγχώριας αγοράς άνω των RMB100 εκατομμύριο και την υπερπόντια αγορά άνω των USD10 εκατομμύριο.   η ομάδα μας δεν γίνεται μεγαλύτερη και μεγαλύτερη και οι στάσεις βημάτων ποτέ.

  

 

Η βασική ομάδα μας συμμετέχει επίσης σε ένα RMB το κατασκευαστικό εταιρεία κτηρίου 50 εκατομμυρίων και RMB επένδυση εργοστασίων επεξεργασίας χάλυβα 90 εκατομμυρίων επίσης.

Υπηρεσία

Οι συνήγοροι επιχείρησης για να λειώσουν τη νοημοσύνη και να εγγράψουν τα ταλέντα, φρέσκα ταλέντα προσχωρούν στην επιχείρηση συνεχώς, έτσι η συσσώρευση των ταλέντων παίρνει όλο και περισσότερο βαθιά ως αποτέλεσμα του εύκαμπτου μηχανισμού συστημάτων διαχείρισης και μισθών.

  


Προκειμένου να πραγματοποιηθεί η τεχνική σημαντική ανακάλυψη στο βασικό τομέα και να συνεχίσει το επιχειρηματικό εμπορικό σήμα και την ανταγωνιστικότητα πυρήνων, η επιχείρηση έχει τα ανώτερα κολλέγια και τις επαγγελματικές οργανώσεις σχεδίου τεχνολογίας ως εφεδρική δύναμη τεχνολογίας και τις ιδρυμένες ευρείες σχέσεις συνεργασίας και Ε&Α με τέτοια ερευνητικά κέντρα τεχνολογίας όπως το πανεπιστήμιο Zhejaing, το πανεπιστημιακό, βορειοδυτικό πολυτεχνικό πανεπιστήμιο Zhejaing Shuren, κ.λπ.

 

Εν τω μεταξύ, η επιχείρηση έχει καθιερώσει το «πηγαίνοντας εξωτερικό», τρόπο συνεργασίας στρατηγικής κατάρτισης ταλέντου «πρόσκλησης», έχει εκπαιδεύσει, και ενισχυμένος τις δεξιότητες των υπαλλήλων που αναβαθμίζονται γρήγορα μέσω του κρατήματος των διάφορων επαγγελματικών κατηγοριών κατάρτισης τεχνικής και η διεύθυνση των τεχνικών ανταλλαγών με τους γνωστούς εμπειρογνώμονες από τη βιομηχανία και επομένως έχει συνεχίσει μια σημαντική ομάδα της μόνης Ε&Α, μόνος-καινοτομία κατά συνέπεια.

 

 

Η ομάδα μας

Εμπορίου στο γραφείο Hangzhou, προσωπικό τμήματος εφαρμοσμένης μηχανικής και εργοστάσιο που βρίσκονται ομάδες εξωτερικού στην πόλη Κίνα Hangzhou περιοχής Fuyang.