• Μορφωματική 4m Unitized γυαλιού κουρτινών οικοδόμηση κτηρίου ανόδου τοίχων υψηλή
  • Μορφωματική 4m Unitized γυαλιού κουρτινών οικοδόμηση κτηρίου ανόδου τοίχων υψηλή
  • Μορφωματική 4m Unitized γυαλιού κουρτινών οικοδόμηση κτηρίου ανόδου τοίχων υψηλή
  • Μορφωματική 4m Unitized γυαλιού κουρτινών οικοδόμηση κτηρίου ανόδου τοίχων υψηλή
  • Μορφωματική 4m Unitized γυαλιού κουρτινών οικοδόμηση κτηρίου ανόδου τοίχων υψηλή
Μορφωματική 4m Unitized γυαλιού κουρτινών οικοδόμηση κτηρίου ανόδου τοίχων υψηλή

Μορφωματική 4m Unitized γυαλιού κουρτινών οικοδόμηση κτηρίου ανόδου τοίχων υψηλή

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Zhejiang, Κίνα
Μάρκα: Fasecbuildings
Πιστοποίηση: EN 1090-2-2018; ISO3834
Αριθμό μοντέλου: Κρυμμένο πλαίσιο

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: sqm 300
Τιμή: USD100-550 per sqm
Συσκευασία λεπτομέρειες: πλόιμη συσκευασία στο εμπορευματοκιβώτιο ή το μαζικό σκάφος
Χρόνος παράδοσης: Με βάση τις ανάγκες του πελάτη όπως έναν μήνα
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, D/A, D/P, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: sqm 600.000 το χρόνο
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Προδιαγραφή: Μορφωματικό Unitized Υλικό: Χάλυβας και γυαλί
Χρώμα: Προσαρμοσμένος ως διαταγή Εγκατάσταση: Πολύ εύκολος
Μέγεθος: Σύμφωνα με την ανάγκη του πελάτη Εφαρμογή: Εμπορικό κτήριο
Υψηλό φως:

4m μορφωματικά ο τοίχος κουρτινών γυαλιού

,

4m ο τοίχος κουρτινών γυαλιού

,

επιτροπές προσόψεων τοίχων γυαλιού 4m

Περιγραφή προϊόντων

Εύκολη εγκατάστασης μορφωματική Unitized γυαλιού προσόψεων κουρτινών οικοδόμηση κτηρίου ανόδου τοίχων υψηλή

Τα συστήματα τοίχων κουρτινών γυαλιού Unitized αποτελούνται από τις μεγάλες μονάδες γυαλιού που δημιουργούνται και βερνικώνονται μέσα σε ένα εργοστάσιο και στέλνονται έπειτα στο εργοτάξιο οικοδομής. Μιά φορά φθάνοντας στην περιοχή, οι μονάδες μπορούν έπειτα να ανυψωθούν επάνω στις άγκυρες που συνδέονται με το κτήριο ο, τιδήποτε κτήρια σκυροδέματος ή χάλυβα. Υψηλός - η ποιότητα, λόγω των σφιχτών ανοχών της επεξεργασίας σε ένα κλίμα-ελεγχόμενο περιβάλλον, είναι μόνο μια σφραγίδα αυτού του τύπου συστήματος. Επειδή δεν υπάρχει καμία επιτόπια τοποθέτηση υαλοπινάκων, ένα άλλο σημαντικό όφελος το α το σύστημα είναι η γρηγορότερη ταχύτητα της εγκατάστασης. Το σύστημα μπορεί να εγκατασταθεί σε ένα τρίτο του χρόνου ενός ραβδί-χτισμένου συστήματος που σημαίνει πολλή περιοχή εξοικονομητική χρόνου. Αυτό το σύστημα είναι καλοταιριασμένο για τις περιπτώσεις όπου υπάρχει ένας μεγάλος όγκος προκατασκευασμένου οι επιτροπές που απαιτούνται, όπου υπάρχουν υψηλότερα κόστη εργασίας τομέων (με αυτόν τον τρόπο μετατοπίζοντας την εργασία σε ένα οικονομικώς πιό αποδοτικό εργατικό δυναμικό εργοστασίων), όπου η υψηλότερη απόδοση απαιτείται (για τα φορτία αέρα, ο αέρας/η προστασία υγρασίας, σεισμική/ανατινάζει την απόδοση), για τις πιό ψηλές δομές, και τους κανονικότερους όρους για τη βελτιστοποίηση επιτροπής.

 

Ο τοίχος κουρτινών γυαλιού μονάδων συγκεντρώνει τις επιτροπές και τα πλαίσια μετάλλων (ακτίνες, στήλες) στις μονάδες τοίχων κουρτινών στο εργοστάσιο. Τα δομικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα των τοίχων κουρτινών γυαλιού μονάδων υπό μορφή μονάδων τοίχων κουρτινών είναι: κατ' αρχάς, οι μονάδες (υλικά σκελετών, γυαλί, υλικά μόνωσης μόνωσης) συγκεντρώνονται σε ένα πλήρες πλαίσιο σε ένα ειδικό εργοστάσιο, και μεταφέρονται έπειτα στο εργοτάξιο οικοδομής. Στο εργοτάξιο οικοδομής, μόνο μια μονάδα τοίχων κουρτινών πρέπει να εγκατασταθεί και να καθοριστεί στην κύρια δομή του κτηρίου με τη σειρά.

 

Επειδή οι στήλες συνδέονται, οι προδιαγραφές τους πρέπει να είναι σύμφωνες με το ύψος ορόφων και το διάστημα στηλών. Όταν συνδέεται με ένα πάτωμα ή μια ακτίνα, το ύψος του τοίχου κουρτινών πρέπει να είναι ισοδύναμο με το ύψος ιστορίας ή ένα πολλαπλάσιο του ύψους ιστορίας όταν συνδέεται με τις στήλες, το πλάτος του τοίχου κουρτινών πρέπει να είναι ισοδύναμο με το διάστημα στηλών.

 

Τα πλεονεκτήματα του τοίχου κουρτινών γυαλιού μονάδων είναι: απλή και γρήγορη εγκατάσταση στο εργοτάξιο οικοδομής, που κονταίνει την περίοδο κατασκευής του προγράμματος.

 

Προδιαγραφή:

Υλικό: προδιαγραφή:
Μήκος 4m ή σύμφωνα με την απαίτηση του πελάτη
Πλάτος 1.5m ή σύμφωνα με την απαίτηση του πελάτη
Ύψος 0.2m ή σύμφωνα με την απαίτηση του πελάτη

 

Μορφωματική 4m Unitized γυαλιού κουρτινών οικοδόμηση κτηρίου ανόδου τοίχων υψηλή 0

 

Μόνο η συναρμογή μιας μονάδα--μονάδας (συνήθως ένα φύλλο ή ένα μπάλωμα σιλικόνης) πρέπει να τομέας-σφραγιστεί, και μόνο μια άγκυρα ανά διαχωριστικό πρέπει να συνδεθεί με το πρόσωπο ή την κορυφή της πλάκας πατωμάτων. Η ενδασφάλιση τα μέλη πλαισίων τοίχων κουρτινών γυαλιού ξεπερνιέται και μπορεί να σφραγιστεί στο ένα άλλο, και οριζόντια και κάθετα. Αυτό προσαρμόζει τη θερμική επέκταση και τη συστολή, τη διαφορική μετακίνηση διά-ιστορίας, το συγκεκριμένο ερπυσμό, στηλών, ή/και τη σεισμική μετακίνηση. Οι περισσότεροι τα συστήματα τοίχων κουρτινών εγκαθίστανται κατά τρόπο διαδοχικό γύρω από κάθε επίπεδο πατωμάτων, που κινείται από το κατώτατο σημείο προς την κορυφή του κτηρίου.

 

Εφαρμογή:

ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΣΤΉΜΑΤΑ ΤΟΙΧΊΩΝ ΠΛΗΡΏΣΕΩΣ ΡΑΒΔΙΩΝ ΚΑΙ UNITIZED
Κριτήρια επιλογής Τοίχος κουρτινών ραβδιών Τοίχος κουρτινών Unitized
Μέγεθος προγράμματος Μικρός Μεγάλος
Διαμόρφωση τοίχων Σύνθετος

Επαναλαμβανόμενος

(Μεγάλες εκτάσεις του επίπεδου τοίχου)

Κοινό σχέδιο Τυχαίος Ομοιόμορφη οριζόντια γραμμή στρωματοειδών φλεβών
Τοποθέτηση υαλοπινάκων Τομέας Εργοστάσιο
Κινήματα διά-ιστορίας Πολύ περιορισμένος Τα ενδασφαλίζοντας πλαίσια προσαρμόζουν τις μετακινήσεις
Ποιοτικός έλεγχος

Υπό τον όρο των μεταβλητών περιοχών

(Και περιβάλλον και εξοπλισμός)

Ελεγχόμενες συνθήκες εργοστασίων
Τροποποίηση Μπορέστε να είστε περικοπή--κατάλληλος στον τομέα Σχέση-κατασκευασμένος
Σφράγιση Υπό τον όρο των μεταβλητών περιοχών Ελάχιστη σφράγιση τομέων
Κόστος εργασίας τομέων

Υψηλός

(Πολλά μέρη στη διαδρομή και συγκεντρώνουν)

Χαμηλός
Διάρκεια εργασίας τομέων Αργός

Γρήγορα

(Συχνά θέτοντας sqft 75 ή περισσότεροι ανά μονάδα)

Πρόσβαση και ασφάλεια Πρόσβαση που απαιτείται εξωτερική

Σύνολο από το εσωτερικό

(Εξωτερικός προαιρετικός)

 

 

Αν και, το προ-βερνικωμένο σύστημα τοίχων κουρτινών ταιριάζει ιδιαίτερα στην κατασκευή ή τα προγράμματα πολυκατοικίας με τις μεγάλες ποσότητες της επανάληψης ενότητας ή όποτε το 4 πλαισιωμένο capless σύστημα απαιτείται χρησιμοποιείται επίσης γενικά σε οποιοδήποτε πρόγραμμα μεγέθους που το απαιτεί.

Εάν το πρόγραμμά σας απαιτεί ένα πλαισιώνοντας σύστημα προτύπων ή συνήθειας, είμαστε ικανοί για να σχεδιάσουμε, να κατασκευάσουμε και να εγκαταστήσουμε τον τοίχο κουρτινών προσόψεων γυαλιού σύμφωνα με τις ανάγκες σας, με την παροχή ενός ποιοτικού προϊόντος.

 

Όλα τα προ-βερνικωμένα συστήματα τοίχων κουρτινών προσόψεών μας κατασκευάζονται, συγκεντρώνονται και βερνικώνονται μέσα στο ελεγχόμενο περιβάλλον της βιομηχανικής εγκατάστασης μας. Αυτό θα φέρει στο μεγαλύτερο ποιοτικό έλεγχο και στο σχέση-κατασκεύασμα δυνατότητας τις ενότητες πλαισίων μας προτού να δημιουργηθεί η δομή του κτηρίου είναι επίσης πολύ χρήσιμο να επιταχυνθεί ο γειτονικός του κτηρίου, δεδομένου ότι η ομάδα εγκαταστάσεών μας μπορεί να εργαστεί στα τμήματα του κτηρίου καθώς διατίθενται ελαχιστοποιώντας τις καθυστερήσεις λόγω των καιρικών συνθηκών.

 

Σήμερα το σύστημα τοίχων κουρτινών έχει γίνει η συνιστώμενη μέθοδος για τα κτήρια, όπως περισσότερους χτίζοντας ιδιοκτήτες, οι αρχιτέκτονες και οι ανάδοχοι ολοκληρώνουν τα οφέλη αυτού του τύπου οικοδόμησης. Τα συστήματα Unitized επιτρέπουν στα κτήρια για να εσωκλειστούν γρήγορα, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν να επιταχύνουν τη διαδικασία οικοδόμησης που οδηγεί στο προηγούμενο επάγγελμα. Η διαδικασία επεξεργασίας για τα συστήματα είναι συνεπέστερη απ'ό, τι για τους ραβδί-χτισμένους τοίχους κουρτινών, όπως τα συστήματα τοίχων κατασκευάζονται σχεδόν σε μια μόδα γραμμών συνελεύσεων, στο εσωτερικό, και υπό τις ελεγχόμενες περιβαλλοντικές συνθήκες.

 

Μορφωματική 4m Unitized γυαλιού κουρτινών οικοδόμηση κτηρίου ανόδου τοίχων υψηλή 1

 

 

 

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Μορφωματική 4m Unitized γυαλιού κουρτινών οικοδόμηση κτηρίου ανόδου τοίχων υψηλή θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.