• η πρόσοψη τοίχων κουρτινών γυαλιού 300mmx300mm 5mm, διπλασιάζει το ασημένιο μονωμένο χαμηλό γυαλί Ε
  • η πρόσοψη τοίχων κουρτινών γυαλιού 300mmx300mm 5mm, διπλασιάζει το ασημένιο μονωμένο χαμηλό γυαλί Ε
  • η πρόσοψη τοίχων κουρτινών γυαλιού 300mmx300mm 5mm, διπλασιάζει το ασημένιο μονωμένο χαμηλό γυαλί Ε
η πρόσοψη τοίχων κουρτινών γυαλιού 300mmx300mm 5mm, διπλασιάζει το ασημένιο μονωμένο χαμηλό γυαλί Ε

η πρόσοψη τοίχων κουρτινών γυαλιού 300mmx300mm 5mm, διπλασιάζει το ασημένιο μονωμένο χαμηλό γυαλί Ε

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Zhejiang, Κίνα
Μάρκα: Fasecbuildings
Πιστοποίηση: EN 1090-2-2018; ISO3834
Αριθμό μοντέλου: Κρυμμένο πλαίσιο

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: sqm 300
Τιμή: USD400-1200 per sqm
Συσκευασία λεπτομέρειες: πλόιμη συσκευασία στο εμπορευματοκιβώτιο ή το μαζικό σκάφος
Χρόνος παράδοσης: Με βάση τις ανάγκες του πελάτη όπως έναν μήνα
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, D/A, D/P, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: sqm 600.000 το χρόνο
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Προδιαγραφή: Γυαλί χαμηλός-ε Υλικό: Χάλυβας και γυαλί
Χρώμα: Προσαρμοσμένος ως διαταγή Εγκατάσταση: Πολύ εύκολος
Μέγεθος: Σύμφωνα με την ανάγκη του πελάτη Εφαρμογή: Εμπορικό κτήριο
Υψηλό φως:

12» πρόσοψη τοίχων κουρτινών γυαλιού

,

πρόσοψη τοίχων κουρτινών γυαλιού 300mm

,

Διπλό ασημένιο μονωμένο χαμηλό γυαλί Ε

Περιγραφή προϊόντων

Διπλή ασημένια κατανάλωση ενέργειας αποταμίευσης τοίχων κουρτινών γυαλιού χαμηλός-ε και αποδοτική συντήρηση θερμότητας

 

Περιγραφή προϊόντων:

Το γυαλί είναι ένα άμορφο ανόργανο μη μεταλλικό υλικό. Αποτελείται γενικά από ποικίλα ανόργανα μεταλλεύματα (όπως η άμμος χαλαζία, ο βόρακας, το βορικό οξύ, η βαρυτίνη, το ανθρακικό άλας βάριου, ο ασβεστόλιθος, ο άστριος, η σόδα, κ.λπ.) ως κύρια πρώτη ύλη, και οι βοηθητικές πρώτες ύλες ενός μικρού ποσού προστίθενται. . Τα κύρια συστατικά του είναι διοξείδιο πυριτίου και άλλα οξείδια. Η χημική σύνθεση του συνηθισμένου γυαλιού είναι NA2 SiO3, CaSiO3, SiO2 ή NA2 Ο·CaO·6SiO2, κ.λπ. Το κύριο συστατικό είναι διπλό άλας πυριτικών αλάτων, το οποίο είναι ένα άμορφο στερεό με την ανώμαλη δομή. Χρησιμοποιείται ευρέως στα κτήρια στο χωριστό αέρα και διαβιβάζει το φως. Είναι ένα μίγμα. Υπάρχει επίσης χρωματισμένο γυαλί που αναμιγνύεται με ορισμένα μεταλλικά οξείδια ή άλατα για να παρουσιάσει χρώμα, και μετριασμένο γυαλί που γίνεται με τις φυσικές ή χημικές μεθόδους.

Οποιοδήποτε ντυμένο γυαλί περιορίζει τη μετάδοση του ορατού φωτός σε διάφορα επίπεδα περιορίζοντας τη μετάδοση της ακτινοβολίας ηλιακής θερμότητας. Το διπλός-ασημένιο γυαλί χαμηλός-ε μπορεί να εμποδίσει περισσότερη ενέργεια θερμότητας ακτινοβολίας ηλιακής θερμότητας από το ενιαίος-ασημένιο γυαλί χαμηλός-ε. Με άλλα λόγια, κάτω από την ίδια ελαφριά μετάδοση, διπλασιάστε το ασημένιο χαμηλός-ε έχει ένα χαμηλότερο σκιάζοντας Sc συντελεστή, το οποίο μπορεί να φιλτραρίσει το φως του ήλιου σε μια κρύα πηγή φωτός σε μεγαλύτερο βαθμό.

Ο συντελεστής μεταφοράς θερμότητας του διπλός-ασημένιου γυαλιού χαμηλός-ε είναι χαμηλότερος από αυτός του ενιαίος-ασημένιου χαμηλός-ε, που μπορεί περαιτέρω να βελτιώσει την απόδοση θερμικής μόνωσης των εξωτερικών παραθύρων, και να επιτύχει αληθινά θερμό το χειμώνα και να δροσίσει το καλοκαίρι. Με απλά λόγια, επειδή το διπλό ασημένιο γυαλί χαμηλός-ε μειώνει πολύ την ανταλλαγή θερμότητας μεταξύ των εσωτερικών και υπαίθριων περιβαλλόντων μέσω του γυαλιού, όταν θερμαίνει το κλιματιστικό μηχάνημα ή δροσίζει, το κλιματιστικό μηχάνημα μπορεί να είναι μακρύτερο αφότου φθάνει η εσωτερική θερμοκρασία στην καθορισμένη θερμοκρασία που ο χρόνος είναι στο εφεδρικό κράτος, με αυτόν τον τρόπο κατανάλωση ισχύος αποταμίευσης.

Οπτικές παράμετροι: Κάτω από την προϋπόθεση της ίδιας ελαφριάς μετάδοσης, το διπλό ασημένιο χαμηλός-ε έχει έναν χαμηλότερο σκιάζοντας συντελεστή U. μεταφοράς Sc και θερμότητας συντελεστή. Το διπλό ασημένιο γυαλί μπορεί να εμποδίσει περισσότερη ηλιακή θερμότητα ακτινοβολίας από το ενιαίο ασημένιο γυαλί χαμηλός-ε. Φως του ήλιου φίλτρων σε μια κρύα πηγή φωτός στο μέγιστο βαθμό. Μακροπρόθεσμα, αν και η χρήση του διπλού ασημένιου γυαλιού χαμηλός-ε αυξάνει τις δαπάνες μιας μικρού ποσού προγράμματος οικοδόμησης, μειώνει πολύ την κατανάλωση ενέργειας κατά τη διάρκεια της ζωής του κτηρίου, και την πιό πρόσφατη ενέργεια - η αποταμίευση μπορεί να ανακτήσει την επένδυση σε ένα λίγο χρονικό διάστημα. Αυξανόμενο κόστος.

 

 

Προδιαγραφή:

Λήξη ακρών Τραχιά άκρη, πολωνική άκρη
Πάχος

Γυαλί: 5mm, 6mm, 8mm, 10mm, 12mm

Πλήκτρο διαστήματος αργιλίου: 6A, 9A, 12A.

Μέγεθος

Ελάχιστο μέγεθος: 300mm*300mm

Ανώτατο μέγεθος: 2440mm*3660mm

Coulor Γυαλί: Γκρι, μπλε.
Εγγυητική περίοδος 5 έτη
Εφαρμογή Πόρτα, παράθυρο, ξενοδοχείο, κατοικημένο και comercial κτήριο.
Συσκευασία Ξύλινο κλουβί με την ταινία προστασίας.

 

 

Πλεονέκτημα:

1. Κάτω από τον ίδιο συνδυασμό γυαλιού, διπλασιάστε το ασημένιο γυαλί χαμηλός-ε έχει τη χαμηλότερη ικανότητα ακτινοβολίας και το χαμηλότερο συντελεστή μεταφοράς θερμότητας (αξία του U) από το ενιαίο ασημένιο χαμηλός-ε.

2. Το διπλό ασημένιο γυαλί χαμηλός-ε έχει έναν χαμηλότερο σκιάζοντας συντελεστή ή την αξία Sc.

3. Όταν ο σκιάζοντας συντελεστής (αξία Sc) είναι ο ίδιος, η μετάδοση ορατού φωτός είναι υψηλότερη από αυτή του ενιαίου ασημένιου χαμηλός-ε. Εν ολίγοις, το διπλό ασημένιο γυαλί χαμηλός-ε δίνει έμφαση στην επίδραση προστατευτικών καλυμμάτων του γυαλιού στην ακτινοβολία ηλιακής θερμότητας, και συνδυάζει έξυπνα την υψηλή ελαφριά μετάδοση του γυαλιού με τη χαμηλή μετάδοση της ακτινοβολίας ηλιακής θερμότητας, και λύνει επιτυχώς το πρόβλημα της υψηλής ελαφριάς μετάδοσης. Είναι δύσκολο να συνυπάρξει με τα διπλά πλεονεκτήματα της χαμηλής αξίας του U και της αξίας Sc, έτσι έχει μια καλύτερη επίδραση εξοικονόμησης ενέργειας, η οποία είναι ένα πλεονέκτημα που οποιοδήποτε άλλοδήποτε γυαλί δεν μπορεί να έχει.

 

 

Εφαρμογή:

Δεδομένου ότι η χώρα αποδίδει σημασία των ανθρώπων διατήρησης της ενέργειας και προστασίας του περιβάλλοντος στη συνειδητοποίηση πολιτικών και της διατήρησης της ενέργειας, η εξοικονόμηση ενέργειας και το άνετο γυαλί χαμηλός-ε όλο και περισσότερο ευρέως θα χρησιμοποιηθούν στα κτήρια. Η κατανόηση του γυαλιού χαμηλός-ε, η χρησιμοποίηση του πραγματικού γυαλιού χαμηλός-ε, και η χρησιμοποίηση του κατάλληλου γυαλιού χαμηλός-ε έχουν γίνει μια σημαντική πτυχή του τρέχοντος αρχιτεκτονικού σχεδίου. Επιπλέον, η επιλογή του γυαλιού είναι επίσης ένα περίπλοκο ζήτημα. Οι διαφορετικοί τύποι γυαλιών χαμηλός-ε χρησιμοποιούνται στις διαφορετικές περιοχές, και η επιφάνεια χρήσης του γυαλιού χαμηλός-ε είναι διαφορετική εάν χρησιμοποιείται στο εσωτερικό ή υπαίθρια. Μόνο η λογική χρήση του γυαλιού χαμηλός-ε προκειμένου να απεικονιστεί πλήρως η απόδοση εξοικονόμησης ενέργειας του γυαλιού χαμηλός-ε.

η πρόσοψη τοίχων κουρτινών γυαλιού 300mmx300mm 5mm, διπλασιάζει το ασημένιο μονωμένο χαμηλό γυαλί Ε 0

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd η πρόσοψη τοίχων κουρτινών γυαλιού 300mmx300mm 5mm, διπλασιάζει το ασημένιο μονωμένο χαμηλό γυαλί Ε θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.