Η FASECBuildings παρουσιάζει με επιτυχία την κατασκευή του Σίδνεϊ στην Έκθεση 2024

May 8, 2024

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η FASECBuildings παρουσιάζει με επιτυχία την κατασκευή του Σίδνεϊ στην Έκθεση 2024

Η FASECBuildings παρουσιάζει με επιτυχία στην έκθεση κατασκευών του Σίδνεϊ 2024.

 

Το Σίδνεϊ της Αυστραλίας, η FASECBuildings, ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές υλικών υψηλής ποιότητας, συμμετείχε με επιτυχία στην έκθεση κατασκευής του Σίδνεϊ 2024, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 1-2 Μαΐου 2024.Η εταιρεία μας παρουσίασε το εύρος των χάλυβα / αλουμινίου υλικών οικοδόμησης και γυάλινη κουρτίνα τοίχος και παράθυρο & πόρτα στην εκδήλωση, προσελκύοντας σημαντική προσοχή τόσο από τους επαγγελματίες του κλάδου όσο και από τους καταναλωτές.

 

Στην έκθεση, η FASECBuildings παρουσίασε μια ποικιλία υλικών οικοδόμησης, συμπεριλαμβανομένων των δομικών χάλυβα & χάλυβαΚατασκευή οροφής τοίχων Γεωλογικών ενσωματωμένων υλικών και λοιπών εσωτερικών χώρων, Γυάλινες πόρτες και παράθυρα, πρόσοψη του τοίχου κουρτίνας, επένδυση με πάνελ αλουμινίου, τοίχοι διαχωρισμού, κάγκελα και λάουβρες, πέλματα οθόνης, BIPV κλπ.Τα προϊόντα αυτά έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά οφέλη, μειώνοντας παράλληλα τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις της κατασκευής.

 

Συνεχίζουμε να βελτιώνουμε και να καινοτομούμε, με το σύνθημα της USA-EUROPE Standard Engineering and Quality Control Να οικοδομήσουμε την αξιοπιστία του εμπορικού μας σήματος!

 

Για τον όμιλο FASECBuildings:

 

Ο όμιλος FASECbuildings στοχεύει πάντα στην προσφορά εξοικονόμησης προετοιμασμένων υλικών για τους πελάτες των ξένων αγορών, όπως οι ΗΠΑ, η Ευρώπη, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Αυστραλία κλπ.με ελεύθερη τεχνική υποστήριξη, όπως σχεδιασμός μηχανικής, όταν απαιτείται/με λεπτομερή σχέδια/οδηγίες κατασκευής χώρου κλπ.Διαθέτουμε πολλαπλές πιστοποιήσεις/εμπειρίες, καθώς και τη συνολική ικανότητα 2D/3D μοντελοποίησης για το πλαίσιο του κτιρίου και το περιβάλλον.

 

Σύντομη εισαγωγή των θυγατρικών:

 

  1. 1Η Hangzhou FAMOUS Steel Engineering Co., Ltd. επικεντρώνεται στο σχεδιασμό και την κατασκευή διαφόρων χάλυβα κτιρίων και κατασκευής δομικών χάλυβα εργοστασίων.Η εταιρεία έχει λάβει πολλά ξένα έργα που κυμαίνονται από τα κτίρια αποθήκης, πολυώροφα διαμερίσματα, πολυώροφα κτίρια γραφείων και ξενοδοχείων, θέατρα διαστημικού πλαισίου, κτίρια τριγωνικού πλαισίου, ναυλώσεις από χάλυβα, πλαισίωση μηχανημάτων μεταφοράς, πύργοι σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας,γραμμή παραγωγής μεταλλείων χάλυβαΗ εταιρεία έχει την πλήρη ικανότητα να λειτουργεί διάφορα μεγάλα έργα, εκτός από το απλό έργο κατασκευής.

 

  1. 2Η FASEC (Hangzhou) Window Wall Company ειδικεύεται στην προσφορά διαφόρων προϊόντων σχεδιασμού / κατασκευής / προμήθειας και εγκατάστασης αλουμινίου και γυαλιού.Έχουμε προμηθεύσει με επιτυχία αρκετά από τα μονωμένα & laminated γυάλινα πάνελ, παράθυρα, γυάλινες πόρτες, τείχη κουρτίνας, τοίχοι διαχωρισμού, κάγκελα, λουκέτες, σχάρες, μεταλλικές επικάλυψεις κλπ. όχι μόνο στην Κίνα αλλά και σε όλο τον κόσμο.Ευρωπαϊκό πρότυπο, και αμερικανικό πρότυπο κλπ αλουμίνιο & γυαλί προσόψεις προϊόντα είναι στην κύρια έρευνα & ανάπτυξη μας σειρά.

 

  1. 3Η εταιρεία FASECBuilding Material Company του Χανγκτζόου διαδραματίζει το ρόλο της γέφυρας και του λιπαντικού με τους διαφορετικούς πελάτες των νέων απαιτήσεων υλικών οικοδόμησης για το δάπεδο της οροφής και το εσωτερικό.Η ομάδα υλικών κατασκευής μας είναι πάντα στο δρόμο για την έρευνα και την ανάπτυξη νέου στυλ υλικών κατασκευής για να εξοικονομήσει το κόστος και το χρόνο της κατασκευής βιομηχανικών πελατώνΤο εργοστάσιο μετάλλων της USEU είναι η ισχυρή δύναμη υποστήριξης της παραγωγής, και η δική μας ομάδα μηχανικών μπορεί να προσφέρει διάφορες τεχνικές υποστήριξεις επίσης.

 

Ο όμιλος FASECBuildings έχει περάσει σειρά πιστοποιητικών όπως το σύστημα διαχείρισης ποιότητας (ISO 9001:2008), το σύστημα ελέγχου ποιότητας προϊόντων της Ευρώπης EN1090,τα πιστοποιητικά συστήματος κατασκευής δομών της Ευρώπης ISO3834 και της Αμερικής AWS D1.1, την Αυστραλία AS2047 Γυαλισμένες πόρτες παράθυρα Ειδίκευση κλπ.