Πρώτη αποστολή για τις βίλες της Αυστραλίας

June 5, 2023

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πρώτη αποστολή για τις βίλες της Αυστραλίας

Η αγορά βιλών της Αυστραλίας έχει δει ένα κύμα σε ζήτηση για τις υψηλής ποιότητας, ανθεκτικά και μοντέρνα πόρτες και τα παράθυρα γυαλιού κραμάτων αργιλίου. Πρόσφατα, η πρώτη batch αυτών των προϊόντων έχει σταλεί για να ικανοποιήσει αυτήν την απαίτηση. Η αποστολή περιλαμβάνει μια σειρά των τύπων παραθύρων, συμπεριλαμβανομένων των παραθύρων γωνιών και των σταθερών παραθύρων.

 

Τα παράθυρα γωνιών είναι μια δημοφιλής επιλογή για τις βίλες, δεδομένου ότι προσφέρουν μοναδικός και σύγχρονος κοιτάζουν που ενισχύουν γενικό τον αισθητικό της ιδιοκτησίας. Αυτά τα παράθυρα σχεδιάζονται για να τυλίξουν γύρω από τις γωνίες, που παρέχουν μια πανοραμική άποψη του περιβάλλοντος τοπίου. Είναι επίσης ιδιαίτερα λειτουργικοί, όπως τους μπορούν να ανοίξουν για να επιτρέψουν το φυσικούς εξαερισμό και το καθαρό αέρα να διατρέξουν του διαστήματος.

 

Τα σταθερά παράθυρα, αφ' ετέρου, είναι ένας παραδοσιακότερος τύπος παραθύρων που χρησιμοποιούνται συνήθως στις βίλες. Αυτά τα παράθυρα καθορίζονται σε ισχύ και δεν μπορούν να ανοίξουν, αλλά προσφέρουν μια σαφή άποψη υπαίθρια και επιτρέπουν το φυσικό φως στην πλημμύρα στο διάστημα. Χρησιμοποιούνται συχνά στις περιοχές όπου ο εξαερισμός δεν απαιτείται, όπως στους διαδρόμους ή stairwells.

 

Οι συρόμενες πόρτες γίνονται όλο και περισσότερο δημοφιλείς στα αυστραλιανά σπίτια λόγω της σύγχρονης και μοντέρνης εμφάνισής τους. Είναι επίσης πολύ πρακτικοί, δεδομένου ότι λαμβάνουν το λιγότερο διάστημα από τις παραδοσιακές αρθρωμένες πόρτες και παρέχουν την εύκολη πρόσβαση στις υπαίθριες περιοχές όπως τα patios και τα μπαλκόνια.

 

Όλα τα παράθυρα γωνιών, τα σταθερές παράθυρα και οι συρόμενες πόρτες γίνονται από το υψηλής ποιότητας κράμα αργιλίου και μετριασμένο το χαρακτηριστικό γνώρισμα μονώνοντας γυαλί χαμηλός-ε για την προστιθέμενες δύναμη και τη διάρκεια. Έχουν ως σκοπό επίσης να είναι energy-efficient, βοηθώντας να μειώσουν τις δαπάνες θέρμανσης και ψύξης για τους ιδιοκτήτες βιλών. Επιπλέον, είναι εύκολο να διατηρηθούν και να καθαρίσουν, κάνοντας τους μια πρακτική επιλογή για τους πολυάσχολους ιδιοκτήτες σπιτιού.