ΝΟΤΟΣ - ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΜΑΣ

May 22, 2023

τα τελευταία νέα της εταιρείας για ΝΟΤΟΣ - ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΜΑΣ

Την προηγούμενη εβδομάδα, είχαμε την ευχαρίστηση του χαιρετισμού του νότου - αμερικανικοί πελάτες στο εργοστάσιό μας, οι οποίοι ενδιαφέρθηκαν για την εξερεύνηση του κόσμου των πορτών, των παραθύρων, και των προσόψεων γυαλιού.

 


Κατά τη διάρκεια του γύρου, εξηγήσαμε τους διαφορετικούς τύπους γυαλιών ότι χρησιμοποιούμε, όπως το μετριασμένο γυαλί, το τοποθετημένο σε στρώματα γυαλί, και το μονωμένο γυαλί, και τα αντίστοιχα οφέλη τους από την άποψη της ασφάλειας, της διάρκειας, και της ενεργειακής αποδοτικότητας.


Οι πελάτες εντυπωσιάστηκαν από την ποιότητα και την ποικιλία των προϊόντων μας, και είχαν πολλές ερωτήσεις για τη διαδικασία, τη συντήρηση, και τις εξουσιοδοτήσεις εγκαταστάσεων. Το φιλικό και πεπειραμένο προσωπικό μας επρόκειτο σε διαθεσιμότητα να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις που μπορούν να έχουν για τα προϊόντα, τη διαδικασία, και τα υλικά μας.


Αυτή η επίσκεψη στο εργοστάσιό μας ήταν μια μεγάλη επιτυχία, δεδομένου ότι επέτρεψε στους πελάτες μας για να μάθει περισσότερων για τα προϊόντα μας, τη διαδικασία παραγωγής μας, και τη δέσμευσή μας για την ποιότητα και την καινοτομία. Ήμαστε ευχαριστημένοι να μοιραστούμε την πείρα και το πάθος μας για το γυαλί με τους πελάτες μας και να ανυπομονήσουμε να συνεχίσουμε να παρέχουμε σε τους τα καλύτερα προϊόντα γυαλιού και τις υπηρεσίες στη βιομηχανία.