ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΉ ΈΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ (Ε.Α.Ε.)

January 9, 2023

τα τελευταία νέα της εταιρείας για ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΉ ΈΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ (Ε.Α.Ε.)

Η εμπορική έκθεση της Κίνας (Ε.Α.Ε.) είναι μια από τις μεγαλύτερες και επιδρύτερες περιεκτικές Διεθνείς Εκθέσεις στη Μέση Ανατολή και τη μεγαλύτερη πλατφόρμα ανεφοδιασμού για τα κινεζικά προϊόντα στη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Παρευρεθήκαμε στην έκθεση στην ΕΜΠΟΡΙΚΉ ΈΚΘΕΣΗ της ΚΙΝΑΣ (Ε.Α.Ε.) από τις 19 ως τις 21 Δεκεμβρίου 2022. Αυτό είναι την πρώτη φορά για την επιχείρησή μας να συμμετέχει στη σε απευθείας σύνδεση έκθεση, και η επίδραση της έκθεσης είναι πολύ καλή και καρποφόρος στο Ντουμπάι.

 

Παίρνουμε πολλές σε απευθείας σύνδεση σε πραγματικό χρόνο διαβουλεύσεις ερευνών, γρήγορα και ομαλή επικοινωνία για να κάνουμε μεταξύ τους περισσότερη κατανόηση και πιό κοντά Έχουμε λάβει επίσης πολλές έρευνες μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κοινωνικά μέσα και ούτω καθεξής, εμείς έχουμε απαντήσει ένα προς ένα και έχουμε λάβει σε πολλούς αποτελεσματικούς πόρους και συνεργασία.

 

Οποιεσδήποτε ανάγκες για το γενική κτήριο ή prefab τη διαμόρφωση/το υλικό στεγών/τοίχων/πατωμάτων, παρακαλώ αισθάνονται ελεύθερες να μας ενημερώσουν και στο σχέδιο & στην πτυχή επεξεργασίας (πρότυπα ΗΠΑ-ΕΕ). Είναι η ευχαρίστησή μας να σας παρέχουμε τη βοήθεια και περισσότερες πληροφορίες.

 

Θα δουλεψουμε σκληρότερα για να βελτιώσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.