• Υψηλή πυκνότητα 5mm εκτιμημένος πίνακας τσιμέντου ινών 2400x1200mm πυρκαγιά
  • Υψηλή πυκνότητα 5mm εκτιμημένος πίνακας τσιμέντου ινών 2400x1200mm πυρκαγιά
  • Υψηλή πυκνότητα 5mm εκτιμημένος πίνακας τσιμέντου ινών 2400x1200mm πυρκαγιά
  • Υψηλή πυκνότητα 5mm εκτιμημένος πίνακας τσιμέντου ινών 2400x1200mm πυρκαγιά
Υψηλή πυκνότητα 5mm εκτιμημένος πίνακας τσιμέντου ινών 2400x1200mm πυρκαγιά

Υψηλή πυκνότητα 5mm εκτιμημένος πίνακας τσιμέντου ινών 2400x1200mm πυρκαγιά

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Zhejiang, Κίνα
Μάρκα: FASECbuildings
Πιστοποίηση: EN 1090-2-2018; ISO3834
Αριθμό μοντέλου: Δικοί

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: sqm 1000
Τιμή: USD2-10/SQM
Συσκευασία λεπτομέρειες: Παλέτες Packaing ή συσκευασία σε μεγάλη ποσότητα (πλόιμη συσκευασία στο εμπορευματοκιβώτιο ή το μαζι
Χρόνος παράδοσης: Με βάση την απαίτηση του πελάτη
Όροι πληρωμής: L/C, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 200.000 τετραγωνικό μέτρο το μήνα
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Πρώτες ύλες: τσιμέντο, πολτός χαρτιού Χρώμα: Γκρίζος
Εφαρμογή: εγκαταστάσεις ελεύθερου χρόνου Πλεονέκτημα: 100% αμίαντος ελεύθερος
Πάχος: 3.525mm Χαρακτηριστικό γνώρισμα: προνομιακός
Υψηλό φως:

εκτιμημένος πίνακας τσιμέντου ινών 1200mm πυρκαγιά

,

εκτιμημένος πίνακας τσιμέντου ινών 2400mm πυρκαγιά

,

πίνακας τσιμέντου ινών 5mm πυρίμαχος

Περιγραφή προϊόντων

Αδιάβροχος πίνακας τσιμέντου ινών υψηλής πυκνότητας αλεξίπυρος για τον τοίχο

 

Περιγραφή προϊόντων:

Ο ίνα-ενισχυμένος πίνακας τσιμέντου αναγνωρίζεται ως λεπτός, ελαφρύς πίνακας κτηρίου. Λόγω της μεταβλητότητάς του, αυτό το προϊόν χρησιμοποιείται στα υλικά υλικού κατασκευής σκεπής, την επένδυση τοίχων και τις εσωτερικές επενδύσεις τοίχων. Η διάρκεια του τσιμέντου ινών αναγνωρίζεται σε όλο τον κόσμο υπό τις διάφορες κλιματολογικές και καιρικές συνθήκες. Η συνεχής ανάπτυξη του σχεδίου προϊόντων και της παραγωγής ακολουθεί στενά τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής, που εξασφαλίζουν τη σημαντική θέση της και που κάνουν την ένα σημαντικό οικοδομικό υλικό.

Ο πίνακας τσιμέντου ινών υψηλής πυκνότητας έχει ένα ευρύ φάσμα των χρήσεων, σχεδόν κατάλληλο για τις ανάγκες των σχεδιαστών για οποιαδήποτε κατάσταση κατασκευής. Η ποικιλία των συστάσεων και των χρωμάτων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί επιτρέπει σε την για να χρησιμοποιηθεί στα διάφορα περιβάλλοντα. Αντίθετα από τα μέρη μετάλλων, τα οικοδομικά υλικά τσιμέντου ινών δεν θα οξυδώσουν ή δεν θα διαβρώσουν σε οποιοδήποτε φυσικό κλίμα ή περιβάλλον λόγω των μοναδικών αδρανών συστατικών τους. Ο ντυμένος ή φυσικός πίνακας τσιμέντου ινών είναι ένα βράχος-όπως προϊόν, και η διάρκειά της έχει αποδειχθεί στην ιστορία. Με την υποστήριξη των δεκαετιών επιτυχούς εφαρμογής και την εγγύηση μιας εμπιστευμένης επιχείρησης, ο αρχιτέκτονας βεβαιώνεται για την απόδοσή του.

Χαμηλή πυκνότητα 0.9-1.2g/cm3, μέση υψηλή πυκνότητα 1.5-2.0g/cm3 πυκνότητας 1.2-1.5g/cm3. Η χαμηλή πυκνότητα χρησιμοποιείται γενικά για τα χαμηλής βαθμίδας ανώτατα χωρίσματα οικοδόμησης και άλλα μέρη, μέση πυκνότητα χρησιμοποιούνται γενικά για τα μεσαία ανώτατα όρια τοίχων χωρισμάτων οικοδόμησης, η υψηλή πυκνότητα χρησιμοποιείται γενικά για τους εξωτερικούς τοίχους δομών χάλυβα και τις πλάκες πατωμάτων δομών χάλυβα των κτηρίων υψηλών σημείων οι πίνακες τσιμέντου ινών της χώρας μου διαιρούνται σε δύο κατηγορίες σύμφωνα με τα εθνικά πρότυπα Οικοδομικής Βιομηχανίας.

 

 

Χαρακτηριστικό γνώρισμα:

Η φυσική σύνθεση κάνει το τσιμέντο ινών να έχει ένα πολύ μοναδικό χαρακτηριστικό, που εγγυάται τα πρότυπα υψηλής επίδοσης για τους χρήστες:

· Εάν είναι κατασκευασμένο ή ομαλό, τα φυσικά και ντυμένα φύλλα, αυτό δίνουν ένα ευρύ φάσμα των σχεδίων.

· Το τσιμέντο ινών έχει την υψηλή αντίσταση αντίκτυπου και την αντίσταση υγρασίας, και είναι μια άφλεκτη ουσία.

· Λόγω ελαφριού και πολύ της ακαμψίας του, μπορεί να γίνει στις μεγάλες επιτροπές τοίχων.

· Πολλά έτη εφαρμογής στα διάφορα κλίματα από την Αρκτική στον τροπικό κύκλο των τροπικών κύκλων αποδεικνύουν ότι είναι ένα προϊόν τσιμέντου ινών με τη μακροπρόθεσμη διάρκεια.

 

 

Προδιαγραφή:

Πάχος (χιλ.) Μέγεθος Επιφάνεια Άκρη
5 2400*1200mm Ενιαίος, διπλάσιο Τετραγωνική άκρη
6 2440*1220mm Να στρώσει με άμμο επιφάνειας Εκλεπτυμένη άκρη
8 3000*1200mm
9 3000*1220mm
10 Περικοπή ως ur ανάγκη
12
14-30

 

 

Πλεονέκτημα:

Το φύλλο φίμπερ τσιμέντου υψηλής πυκνότητας έχει ένα μοναδικό διαφανές επίστρωμα, που δίνει μια ευγενή εμφάνιση στην ομαλή επιφάνεια. Η όμορφη εμφάνιση και η ευρεία δυνατότητα εφαρμογής των εξωτερικών εφαρμογών τοίχων εξασφαλίζουν ότι αυτός ο τύπος πίνακα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρέως στα κατοικημένα προγράμματα πολυόροφων κτιρίων, τα εμπορικά και δημοτικά προγράμματα.

Το φύλλο φίμπερ τσιμέντου υψηλής πυκνότητας παρέχει στους σχεδιαστές μια νέα και λεπτή γραμμή που αποτελείται από τα λεπτά σχέδια χρώματος για να δημιουργήσει μια δυναμική και ελκυστική επίδραση τοίχων.

Ο πίνακας τσιμέντου ινών υψηλής πυκνότητας με υψηλής αντοχής, ελαφρύς, τη διάρκεια και την εύκολη εγκατάστασή του παρέχει τη δημιουργική ελευθερία στο σχέδιο σχεδίου. Κατά τη διάρκεια των ετών, όλα αυτά τα πλεονεκτήματα έχουν αποδειχθεί πλήρως στην εφαρμογή των διάφορων μερών του προγράμματος στην πρώτη γραμμή του σχεδίου.

Τα πλεονεκτήματα της ίνας υψηλής πυκνότητας τσιμεντάρουν το φύλλο φίμπερ:

Το φύλλο φίμπερ τσιμέντου υψηλής πυκνότητας είναι ένα φύλλο τσιμέντου με ένα χρώμα και ένα διαφανές αδιάβροχο προστατευτικό στρώμα. Αυτό το προστατευτικό στρώμα μπορεί να προστατεύσει και να ενισχύσει την εκφραστική και καθαρή φυσική εμφάνιση του προϊόντος. Το υπόστρωμα αυτού του προϊόντος είναι ένα φύλλο φίμπερ τσιμέντου υψηλής πυκνότητας που ατμός-θεραπεύω σε υψηλής θερμοκρασίας και την υψηλή πίεση. Η τυχαία επίδραση μεταξύ της πλάκας και της επιφάνειας πλακών μπορεί να δώσει τη φυσικότερη επίδραση συγκεκριμένης επιφάνειας του κτηρίου.

Το φύλλο φίμπερ τσιμέντου υψηλής πυκνότητας είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικό στο εξωτερικό σύστημα τοίχων που εκφράζει την επίδραση του φυσικού σκυροδέματος. Έχει την ισχυρή διάρκεια, το χαμηλό φορτίο και τη γρηγορότερη και ευκολότερη μέθοδο εγκαταστάσεων.

 

 

Εφαρμογή:

Ο πίνακας τσιμέντου ινών υψηλής πυκνότητας είναι κατάλληλος για τη χρήση στις περιοχές που μπορούν να επηρεαστούν άμεσα από τον ήλιο, τη βροχή ή/και το χιόνι.

Υψηλή πυκνότητα 5mm εκτιμημένος πίνακας τσιμέντου ινών 2400x1200mm πυρκαγιά 0

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Υψηλή πυκνότητα 5mm εκτιμημένος πίνακας τσιμέντου ινών 2400x1200mm πυρκαγιά θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.