• Σύνθετο ενισχυμένο πάτωμα Decking μετάλλων 13mm για το σκυρόδεμα
  • Σύνθετο ενισχυμένο πάτωμα Decking μετάλλων 13mm για το σκυρόδεμα
  • Σύνθετο ενισχυμένο πάτωμα Decking μετάλλων 13mm για το σκυρόδεμα
Σύνθετο ενισχυμένο πάτωμα Decking μετάλλων 13mm για το σκυρόδεμα

Σύνθετο ενισχυμένο πάτωμα Decking μετάλλων 13mm για το σκυρόδεμα

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Zhejiang, Κίνα
Μάρκα: FASECbuildings
Πιστοποίηση: EN 1090-2-2018; ISO3834
Αριθμό μοντέλου: HZFS

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1000sqm
Τιμή: USD10-20/sqm
Συσκευασία λεπτομέρειες: πλόιμη συσκευασία στο εμπορευματοκιβώτιο ή το μαζικό σκάφος
Χρόνος παράδοσης: 1-4 εβδομάδες ανά σχέδιο παραγωγής
Όροι πληρωμής: D/A, L/C, D/P, T/T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 50000sqm το μήνα
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Υλικό: Decking φύλλο χάλυβα Χρώμα: Ασήμι
ψευδάργυρος: 350g/m2 Επιφάνεια: γαλβανισμένος
Πλάτος: 970MM Πάχος: 13mm
Εφαρμογή: Πλάκα πατωμάτων
Υψηλό φως:

πατωμάτων μετάλλων 1mm για το σκυρόδεμα

,

πατωμάτων μετάλλων 3mm για το σκυρόδεμα

,

Σύνθετο συγκεκριμένο μετάλλων πατωμάτων

Περιγραφή προϊόντων

Συγκεκριμένος χύνοντας εγκιβωτισμός σύνθετο ενισχυμένο πάτωμα Decking μετάλλων

Επί τόπου χήτευσης ενισχυμένο συγκεκριμένο πατωμάτων μετάλλων αναφέρεται στις πλάκες πατωμάτων που υποστηρίζονται από τον εγκιβωτισμό, δένονται με τους φραγμούς χάλυβα, χύνονται το σκυρόδεμα, και διατηρούνται και αποσυναρμολογούνται σύμφωνα με τη θέση σχεδίου στην περιοχή. Η γέφυρα πατωμάτων έχει τα χαρακτηριστικά sturdiness, τη διάρκεια, την καλή αντίσταση πυρκαγιάς και το χαμηλότερο κόστος.

 

Η συγκεκριμένη έκχυση αναφέρεται στη διαδικασία το σκυρόδεμα σε μια φόρμα έως ότου πλαστικοποιείται. Στην κατασκευή πολιτικού μηχανικού έργων, το σκυρόδεμα και άλλα υλικά τίθενται σε μια φόρμα για να κάνουν μια προκαθορισμένη μορφή. Κατά έκχυση του σκυροδέματος, ελεύθερο την ύψος του σκυροδέματος δεν πρέπει να υπερβεί 2m. Λάβετε τα κατάλληλα μέτρα.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

1. Το διατομικό κέντρο της γέφυρας πατωμάτων είναι περίπου 1516mm μακρυά από το κατώτατο σημείο της πλάκας. Κατά υπολογισμό της ικανότητας ρουλεμάν της δομής πλακών ομάδας σύμφωνα με την πλαστική ανάλυση θεωρίας, συγκεκριμένο την κέντρο πίεσης και το κέντρο έντασης πιάτων χάλυβα έχουν έναν μεγαλύτερο εσωτερικό βραχίονα δύναμης, ο οποίος μπορεί να κάνει το υλικό που η δύναμη ασκείται πιό πλήρως, έτσι έχει τη μεγαλύτερη δομική ικανότητα ρουλεμάν ή την υψηλότερη ικανότητα επιφύλαξης ασφάλειας.

2. Το πάτωμα της γέφυρας πατωμάτων είναι επίπεδο και οι Ιστοί είναι στενά συνημμένοι. Ποικίλες μέθοδοι ανώτατης επεξεργασίας μπορούν να παρασχεθούν σύμφωνα με τις διαφορετικές λειτουργίες και τις ανάγκες των διάφορων δωματίων.

3. Η γωνία πλευρών της γέφυρας πατωμάτων κάνει το σκυρόδεμα να έχει το ισχυρότερο πιάσιμο στο πιάτο χάλυβα, και η συνδυασμένη πλάκα πατωμάτων επιτυγχάνει μια αληθινή λειτουργία πλατφορμών. Επομένως, η συνδυασμένη πλάκα πατωμάτων έχει την υψηλότερη ικανότητα ρουλεμάν κουρά-δεσμών και την καλή ολκιμότητα.

4. Η γέφυρα πατωμάτων έχει την άριστη αντίσταση πυρκαγιάς. Έναντι της σύνθετης πλάκας πατωμάτων τύπων ανοίγματος, η αντίσταση πυρκαγιάς αυτής της γέφυρας πατωμάτων συνδυασμού είναι 1,2 φορές περισσότερο από αυτή της κοινής πλάκας πατωμάτων τύπων ανοίγματος, η οποία είναι η γέφυρα πατωμάτων ομάδας τύπων διακένωσης. 1,1 φορές περισσότερο, και η αντίσταση διάβρωσης είναι καλύτερος από άλλα πατώματα.

5. Η γέφυρα πατωμάτων μπορεί να μειώσει το πάχος πατωμάτων και να αυξήσει το ελεύθερο ύψος.

 

Πλεονεκτήματα:

1. Ελαφρύς

2. Υψηλής αντοχής

3. Υψηλή ακαμψία

4. Εύκολος να ενημερώσει

5. Εύκολη και γρήγορη κατασκευή

6. Οι δομικές απαιτήσεις της συνδυασμένης πλάκας πατωμάτων για τη βιομηχανική παραγωγή

 

Επίδραση:

Η ενισχυμένη συγκεκριμένη δομή αναφέρεται σε μια δομή φιαγμένη από ενισχυμένο σκυρόδεμα με την ενίσχυση. Τα κύρια μεταφέροντα συστατικά κατασκευάζονται του ενισχυμένου σκυροδέματος. Της λεπτής δομής κοχυλιών, της μεγάλης επί τόπου χήτευσης δομής εγκιβωτισμού και των ενισχυμένων κτηρίων συγκεκριμένων δομών που χτίζονται συμπεριλαμβανομένης χρησιμοποιώντας slip-forms και τις πλάκες. Μια δομή φιαγμένη από χάλυβα και σκυρόδεμα. Η ενίσχυση αντέχει την ένταση, και το σκυρόδεμα αντέχει την πίεση. Έχει τα πλεονεκτήματα sturdiness, της διάρκειας, της καλής αντίστασης πυρκαγιάς, του λιγότερων χάλυβα και του χαμηλότερου κόστους από τη δομή χάλυβα. Αποτελείται από τα σχέση-κατασκευασμένα ενισχυμένα συγκεκριμένα συστατικά που συγκεντρώνονται στο εργοστάσιο ή το εργοτάξιο οικοδομής.

Σύνθετο ενισχυμένο πάτωμα Decking μετάλλων 13mm για το σκυρόδεμα 0

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Σύνθετο ενισχυμένο πάτωμα Decking μετάλλων 13mm για το σκυρόδεμα θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.