• Υγιής τοίχος κουρτινών γυαλιού αργιλίου παραθύρων μόνωσης βερνικωμένος γυαλί
  • Υγιής τοίχος κουρτινών γυαλιού αργιλίου παραθύρων μόνωσης βερνικωμένος γυαλί
Υγιής τοίχος κουρτινών γυαλιού αργιλίου παραθύρων μόνωσης βερνικωμένος γυαλί

Υγιής τοίχος κουρτινών γυαλιού αργιλίου παραθύρων μόνωσης βερνικωμένος γυαλί

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Zhejiang, Κίνα
Μάρκα: Fasecbuildings
Πιστοποίηση: EN 1090-2-2018; ISO3834
Αριθμό μοντέλου: Τοίχος γυαλιού

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: sqm 300
Συσκευασία λεπτομέρειες: πλόιμη συσκευασία στο εμπορευματοκιβώτιο ή το μαζικό σκάφος
Χρόνος παράδοσης: Με βάση τις ανάγκες του πελάτη όπως έναν μήνα
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, D/A, D/P, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: sqm 600.000 το χρόνο
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Προδιαγραφή: Προσαρμοσμένος εξωτερικός τοίχος γυαλιού Υλικό: Γυαλί αργιλίου +Toughened
Χρώμα: Προσαρμοσμένος ως διαταγή Εγκατάσταση: εύκολος
Μέγεθος: Σύμφωνα με την ανάγκη του πελάτη Εφαρμογή: Εμπορικό κτήριο
Υψηλό φως:

Υγιές βερνικωμένο γυαλί παράθυρο μόνωσης

,

Αργίλιο βερνικωμένο γυαλί παράθυρο

,

Εξωτερικός τοίχος κουρτινών γυαλιού αργιλίου

Περιγραφή προϊόντων

Οι κατασκευαστές προσάρμοσαν τον ορατό αόρατο βερνικωμένο πλαίσιο τοίχο κουρτινών γυαλιού αργιλίου μόνωσης παραθύρων υγιή


Τα δομικά τμήματα συνελεύσεων γυαλιού γίνονται σε ένα επαγγελματικό εργαστήριο παραγωγής, και η τεχνολογία επεξεργασίας είναι η ακόλουθη:
Συνέλευση πλαισίων αργιλίου
Μετά από να κόψει το σχεδιάγραμμα αργιλίου, πρέπει να συγκεντρωθεί σε έναν ειδικό πάγκο εργασίας. Όταν η μάζα που παράγει τα πλαίσια αργιλίου, φόρμες πρέπει να τεθεί στον πάγκο εργασίας και να συγκεντρωθεί σύμφωνα με τις σταθερές φόρμες για να εξασφαλίσει την ομοιομορφία της συνέλευσης πλαισίων αργιλίου. Το συγκεντρωμένο πλαίσιο αργιλίου πρέπει να ελεγχθεί για τα ακόλουθα στοιχεία: η διαφορά στο μέγεθος και το μήκος των αντίθετων πλευρών του πλαισίου αργιλίου η διαφορά στο διαγώνιο μήκος του πλαισίου αργιλίου το χάσμα συνελεύσεων μεταξύ των υλικών αργιλίου η λειότητα μεταξύ των παρακείμενων υλικών αργιλίου.
Υαλουργία
Το γυαλί υποβάλλεται σε επεξεργασία από τον κατασκευαστή όπως απαιτείται και στέλνεται έπειτα στο εργαστήριο συνελεύσεων πλαισίων αργιλίου.
καθαρισμός
Ο καθαρισμός είναι η κρισιμότερη διαδικασία στην παραγωγή της δομικής συνέλευσης γυαλιού. Μόνο με προσεκτικά να καθαρίσουν την επιφάνεια του υποστρώματος σύμφωνα με τις απαιτήσεις διαδικασίας, μπορούν τα δομικά τμήματα συνελεύσεων γυαλιού με τη διευκρινισμένη αξιοπιστία να κατασκευαστούν. Για τους ελαιούχους λεκέδες, ξυλόλιο χρήσης για τους μη-ελαιούχους λεκέδες, χρησιμοποιήστε έναν μικτό διαλύτη του ισοπροπύλιο οινοπνεύματος και του νερού. Η μέθοδος καθαρισμού χρησιμοποιεί δύο κουρέλια: χύστε το διαλύτη σε ένα κουρέλι, σκουπίστε την επιφάνεια του υποστρώματος σε μια κατεύθυνση, και σκουπίστε το διαλύτη που διαλύει το λεκέ με ένα καθαρό κουρέλι προτού ο διαλύτης που διαλύει το λεκέ να μην είσαι εξατμισμένος καθαρός (εάν αυτό το κουρέλι είναι βρώμικο, τον αντικαθιστά με ένα καθαρό κουρέλι). Μην σκουπίστε αφότου εξατμίζει ο διαλύτης, επειδή αφότου εξατμίζει ο διαλύτης, οι λεκέδες παραμένουν ακόμα στην επιφάνεια του υποστρώματος, και ένα ξηρό ύφασμα δεν μπορεί να σκουπιστεί μακριά.
Μη-χαρακτηρίζοντας και μη-linting βαμβακιού ύφασμα χρήσης για το κουρέλι. Συγχρόνως, παρακαλώ σημειώστε ότι ο διαλύτης μπορεί μόνο να χυθεί στο κουρέλι, και το κουρέλι δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί για να βυθίσει το διαλύτη στο εμπορευματοκιβώτιο για να αποτρέψει το λεκιασμένο κουρέλι από τη μόλυνση του διαλύτη. Η κόλλα εφαρμόζεται αμέσως μέσα σε 30 λεπτά μετά από τον καθαρισμό, επειδή εάν ο χρόνος κατοικιών αφότου ο καθαρισμός είναι πάρα πολύ μακροχρόνιος, η επιφάνεια του υποστρώματος θα μολυνθεί από τους ρύπους στο περιβάλλον περιβάλλον. Αυτή τη στιγμή, η κόλλα πρέπει να επαν-καθαριστεί.
θέση
Ο προσδιορισμός θέσης πρόκειται να καθορίσει το γυαλί στη διευκρινισμένη θέση του πλαισίου αργιλίου. Γενικά, ένα τοποθετώντας προσάρτημα χρησιμοποιείται για να εξασφαλίσει ότι οι γραμμές αναφοράς των δύο συμπίπτουν. Στην τοποθετώντας πλατφόρμα, ένα διάφραγμα με ένα ύψος περίπου 100mm τίθεται κατά μήκος μιας ομάδας παρακείμενων πλευρών της πλατφόρμας ως αναφορά προσδιορισμού θέσης για το γυαλί. Ένα τοποθετώντας προσάρτημα πλαισίων αργιλίου εγκαθίσταται στην επιφάνεια πλατφορμών για να καθορίσει το πλαίσιο αργιλίου στην προκαθορισμένη θέση σχεδίου του πλαισίου γυαλιού και αργιλίου. Στην πλατφόρμα, κολλήστε τη double-sided συγκολλητική λουρίδα στο πλαίσιο αργιλίου σύμφωνα με τη θέση σχεδίου, έτσι ώστε το γυαλί θα πέσει κατά μήκος του εμποδίζοντας πιάτου, και οι δύο βασικές γραμμές συμπίπτουν.
Το γυαλί πρέπει να τοποθετηθεί επιτυχώς κάποτε, και το γυαλί δεν μπορεί να κινηθεί όταν ο προσδιορισμός θέσης είναι ανακριβής, επειδή μόλις έρθει σε επαφή με το γυαλί τη double-sided ταινία, ο αυτοκόλλητος θα κολλήσει στο γυαλί. Εφαρμόζοντας τη δομική κόλλα σε αυτό το στρώμα της αυτοκόλλητης θέλησης να μην εγγυηθεί την προσκόλλησή του στο γυαλί. Συνδέστε σταθερά. Αφότου τοποθετείται το γυαλί, ένας κενός Ιστός διαμορφώνεται με το πλαίσιο γυαλιού και αργιλίου ως πλευρικός τοίχος και τη λουρίδα μαξιλαριών ως κατώτατο σημείο. Το μέγεθος πρέπει να είναι το ίδιο με το πλάτος και το πάχος της ένωσης κόλλας.

 

Παράμετρος απόδοσης
Απόδοση ΕΕ-STD GB/T7106 GB/T8484
Συμπίεση αέρα Class4 Class8
Συμπίεση νερού E1500 Class6
Αντίσταση αέρα C5 Class9
Μονώνοντας ιδιότητες Κ 1.45W/㎡·Κ Class8
Υγιής μόνωση Rw=dB39
Τοποθέτηση υαλοπινάκων 5+12A+5+12A+5
 

 
 
Υγιής τοίχος κουρτινών γυαλιού αργιλίου παραθύρων μόνωσης βερνικωμένος γυαλί 0
Υγιής τοίχος κουρτινών γυαλιού αργιλίου παραθύρων μόνωσης βερνικωμένος γυαλί 1
Υγιής τοίχος κουρτινών γυαλιού αργιλίου παραθύρων μόνωσης βερνικωμένος γυαλί 2
Υγιής τοίχος κουρτινών γυαλιού αργιλίου παραθύρων μόνωσης βερνικωμένος γυαλί 3
Υγιής τοίχος κουρτινών γυαλιού αργιλίου παραθύρων μόνωσης βερνικωμένος γυαλί 4
Υγιής τοίχος κουρτινών γυαλιού αργιλίου παραθύρων μόνωσης βερνικωμένος γυαλί 5
 
 
 
Η πιστοποίησή μας:
Υγιής τοίχος κουρτινών γυαλιού αργιλίου παραθύρων μόνωσης βερνικωμένος γυαλί 6
 
Υγιής τοίχος κουρτινών γυαλιού αργιλίου παραθύρων μόνωσης βερνικωμένος γυαλί 7

Παράμετρος απόδοσης
Απόδοση ΕΕ-STD GB/T7106 GB/T8484
Συμπίεση αέρα Class4 Class8
Συμπίεση νερού E1500 Class6
Αντίσταση αέρα C5 Class9
Μονώνοντας ιδιότητες Κ 1.45W/㎡·Κ Class8
Υγιής μόνωση Rw=dB39
Τοποθέτηση υαλοπινάκων 5+12A+5+12A+5
 

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Υγιής τοίχος κουρτινών γυαλιού αργιλίου παραθύρων μόνωσης βερνικωμένος γυαλί θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.